Nyheter som betyder något

Spela Sverigebaserade attraktiva Thunderkick Slots!

Om du letar efter ett konstnärligt tilltalande slotspel hem till Sverige är Thunderkick spelleverantören för dig! Slotsspelen från Thunderkick är mycket visuellt tilltalande och är mycket givande. Så spelarna kommer inte bara att bli förvånade över skönheten i slotsen utan också av de fantastiska bonusarna den erbjuder. Här är några av de bästa visuellt tilltalande Thunderkick-slots man kan spela i Sverige:

Baron Bloodmore och Crimson Castle

Om du gillar spelautomater med vampyr- och Dracula-tema är det här ditt spel! Thunderkick slotspelet har mer kreativ briljans och är ett annat visuellt tilltalande Thunderkick slotspel. Detta slotspel är baserat på Bram Stokers Dracula och har ett vampyrkoncept. Spelet utspelar sig i de ljusa interiörerna av Crimson Castle.
Hjulen är designade på ett gotiskt sätt, med kråkor, varulvar och ogres i form av ett vapen. Den eleganta vampyren Baron Bloodmore är det mest lönsamma standardemblemet. Layouten är fantastisk och upp till Thunderkicks normala höga nivåer, och den ger några av de mest otroliga segrarna.

Lava Lava

Förbered dig på att ge dig ut på en het resa i Thunderkicks Lava Lava slot, med fem hjul och 15 vinstlinjer. Lava Lava-sloten har ett hawaiianskt legendkoncept och är centrerat på gudinnan Pele, vulkanernas drottning och upphovsmannen till Hawaiiöarna. Bilden är levande och högupplöst, med vulkaner i bakgrunden. Det finns också några spännande belönings– och gratissnurrelement i spelet.

Odins Gamble

Odins Gamble

Har du sett Thor? Då måste du komma ihåg hans far, Oden, den mäktigaste guden. Odin’s Gamble är ett slotspel med temat den nordiska guden Odin. Thunderkick designade dessa sexhjuls, 466 vinnande spelstrategier, inklusive oförutsägbara Sticky Win-respins i huvudspelet.
Med ett nordiskt mytologiskt motiv transporterar Odins Gamble-slot dig till det heliga trädet Yggdrasil, som står nära ingången till monumentet Mimirs brunn. Mimir är en smart och intelligent nordisk mytologisk karaktär som slaktades av den berömda nordiska guden Odin.

Fortune Cats Golden Stacks

I spelautomaten Fortune Cats Golden Stacks kan du uppleva lite japanskt välstånd. Detta Thunderkick-drivna spel med 5 hjul och 40 vinstlinjer har föränderliga mystiska karaktärer. Sloten Fortune Cats Golden Stacks erbjuder en må-bra-komponent, där de gyllene katterna kanske skickar dig pengar och tur.
En levande blå bakgrund fungerar som bakgrund för symbolerna, som visas på rosa hjul. Symboler med vintagestil inkluderar alla fyra kortlekar. Även om temat är ganska begränsat, engagerar det spelarna och ger dem spännande belöningar.

Riders of the Storm

Thunderkicks Riders of the Storm slot är ett 5-hjuls, 243-vägs-till-vinn-spel med tema på tre karaktärer som erbjuder förmögenhet under de svarta stormarna. Spelets motiv är steampunk, och musiken är skrämmande men lyrisk. Hjulen är placerade mot en bakgrund av åskmoln, med regn som öser i fjärran. Grafiken är inte spektakulär, men den är kompetent gjord och det är en rolig slot att spela.

Leave a Reply

Your email address will not be published.